Verkopen op een veiling

Zuydwal veilingen veilt schilderijen, zilver en beelden. Maar ook bijzondere collecties, ateliernalatenschappen en verzamelingen komen onder de hamer.

Zuydwal Veilingen heeft altijd aandacht voor Larense en andere (inter)nationale kunstenaars. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in werken van kunstenaars als Leo Gestel, Adriaan Lubbers, Jan Sluijters, Lou Loeber, Albert Fiks, Cornelis Vreedenburgh, Frans Langeveld, Evert Pieters, Willy Sluiter, Geni Peter, Chris Beekman, Johan Meijer, Wally Moes, Hein Kever, Albert Neuhuys, maar wij zijn ook geïnteresseerd in werken van kunstenaars die elders in ons land of in het buitenland hebben gewerkt.

Taxaties

Onze experts geven taxaties, er wordt hierbij gelet op conditie, ouderdom, herkomst en zeldzaamheid van uw objecten. Ook de marktsituatie wordt erbij betrokken, al deze factoren bepalen de richtprijs. Het hanteren van een minimum- of bodemprijs is in overleg vast te stellen.

Het is ook mogelijk om een foto van uw werk naar ons op te sturen met vermelding van kunstenaar, afmetingen en techniek. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bij verkoop ter veiling betaalt de inzender bij wijze van commissie een percentage van de opbrengst aan het veilinghuis. De commissie bedraagt 15 % excl. btw.

Aftersale

Mochten Uw goederen onverhoopt niet zijn verkocht, dan is er automatisch een aftersale. Via het internet zal men wederom attent worden gemaakt op het onverkochte kunstvoorwerp en ook onze experts zullen hun uiterste best doen alsnog een nieuwe eigenaar voor Uw goed te vinden. Een aankoop door een koper in de aftersale geldt als aankoop ter veiling waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de volgende veiling en ander nieuws!