Welkom bij Zuydwal Veilingen

Zuydwal Veilingen is een modern veilinghuis in Nederland en is gevestigd in het Gooi en dependance in Twente. De veilingen en kijkdagen worden gehouden in het Gooi.

We organiseren kunstveilingen en zijn gespecialiseerd in

  • Schilderijen, tekeningen, grafiek
  • Bronzen
  • Design
  • Chinees porselein
  • Exclusieve damestassen, exclusieve horloges
  • Kunst gerelateerd aan het Gooi

Ook komt het voor dat we speciale collecties veilen. Zo veilden we succesvol exclusieve boeken en munten, gouden sieraden en exclusieve damestassen.

Bij ons staat kwaliteit bovenaan

Het gaat ons niet om de hoeveelheid kavels maar om de kwaliteit. De te veilen objecten worden door onze taxateurs beoordeeld op conditie, herkomst en kwaliteit. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan en via uitgekiende publiciteitscampagnes aandacht voor de veilingen en bijzondere objecten gevraagd. Regelmatig halen we hoge opbrengsten. Al sinds 2005 zijn onze veilingen ook via internet te volgen. Daardoor weten kopers uit de hele wereld onze veilingen te vinden.    

Met onze nieuwe website kunt u schriftelijk tot 5 uur voor de veiling een bod uitbrengen. Ook is het mogelijk om in de zaal tijdens de veiling mee te bieden.

U kunt live meebieden via invaluable. Om uw bod te plaatsen, maakt u een account aan op invaluable en registreert u zich als bieder op onze veiling. U kunt biedingen plaatsen vanaf het moment dat de veilingcatalogus online staat tot de geplande eindtijd voor ieder lot. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht als u wordt overboden. Met een  enthousiast team maken we zorgvuldige afwegingen, doen onderzoek en promoten de veilingen.

We werken met een klein toegewijd team van taxateurs. Zij zijn op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en kunnen u goed adviseren. De lijnen zijn kort en we kunnen daardoor snel reageren op uw vragen.

Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de volgende veiling en ander nieuws!